Innsikt

 • Finansco-ansatte i lobby

  Skatt på salg av næringseiendom: Dette bør du vite

  Les mer om hva som er viktig å tenke på når du selger næringseiendom, og kontakt Finansco dersom du ønsker å begrense skattebyrden eller vil ha bistand til å plassere overskuddet i etterkant.

  Les mer
 • Finansco-ansatte i lobby

  Valutasikret fond – ja eller nei?

  Ved å valutasikre fondsplasseringene fjerner man valutasvingningene, og sitter igjen med aksjeavkastningen. Er dette profitabelt?

  Les mer
 • Finansco-ansatte.

  Alt du trenger å vite om skatt på forskudd av arv

  Når det kommer til forskudd på arv, er det flere aspekter man bør tenke på. Å forstå reglene og implikasjonene er avgjørende for både arvelater og arving.

  Les mer
 • Finansco-ansatte

  Slik skaper vi en trygg økonomisk fremtid

  Hvorfor bør du velge en uavhengig rådgiver når du sitter med overskuddslikviditet? Her svarer vi på det, og beskriver hvordan Finansco jobber med å forvalte formuer.

  Les mer
 • Finansco-møte

  Har du vurdert grønne investeringer?

  I en verden med økende fokus på miljøbevissthet og et presserende behov for bærekraft, står grønne investeringer frem som et godt alternativ, både for økonomien og miljøet.

  Les mer
 • Dette må du vite dersom du skal starte eiendomsselskap

  Å investere i eiendom har historisk sett vært lukrativt i Norge, og mange har tjent gode penger både på egen bolig, utleie, og prosjekter hvor man pusser opp og selger.

  Les mer
 • De som spår børskrasj vil ikke redde deg nå heller

  Det er alltid dem som roper varsko om et forestående børskrasj. Uavhengig av markedets eller økonomiens tilstand, finnes det alltid enkeltpersoner eller analytikere som forutsier nedgangstider og store fall.

  Les mer
 • Finansco-ansatte.

  Verdien av langsiktig økonomisk rådgivning med formuesforvalter

  Få hjelp og få oversikt. Våre rådgivere har lang erfaring med økonomisk rådgivning, og bistår deg med formuesforvaltning, pensjonsplanlegging og gjeldende skatteregler.

  Les mer
 • samtale mellom ansatte i Finansco

  Slik unngår du skatt på overskudd

  For deg med holding- eller aksjeselskap, er det avgjørende å ha en grundig forståelse av skattelovgivningen og strategiene som kan hjelpe deg å maksimere resultatet.

  Les mer