Om Finansco

Hvem er Finansco?

Finansco ble etablert i 2008, av utbrytere særlig fra bank og andre finansinstitusjoner. Formålet var å løsrive seg fra organisasjoner med fokus på produktsalg til heller å yte omfattende og personlig formuesforvaltning.

Les mer

Ledergruppe

Våre ansatte har bred erfaring innen formuesforvaltning, forretningsførsel og fondsforvaltning. De strekker seg fra en alder på 30 til 75 år, men de fleste er et sted midt imellom.

Les mer

Styret

Styret i Finansco består av Jan Erik Holmberg (Styreleder), Øivind Solvang (Styremedlem), Knut Bergo (Styremedlem) og Eirik Furuseth (Styremedlem).

Les mer

Finansco i media

Vi uttaler oss i media regelmessig

Vi får regelmessig telefoner fra journalister som ønsker at vi uttaler oss i dagsaktuelle saker. Alle artiklene finner du i mediearkivet vårt under.

Mediearkiv

 

 

Konktakt oss

    Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.

    Send inn dine kontaktdetaljer om du har noen spørsmål rundt våre tjenester, så vil vi kontakte deg så fort som mulig.    Jeg ønsker mer informasjon om følgende    Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.