Innsikt

Forretningsførsel

Spesialister på regnskap og forretningsførsel for holding- og investeringsselskaper.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Frigjøring av tid, skatteoptimalisering og trygghet er bare noen av grunnene til hvorfor mange selskaper ønsker bistand til å føre sitt regnskap hos oss. Hos Finansco Forretningsførsel får du høy kvalitet på selskapets forretningsførsel.

  Hvorfor velge Finansco Forretningsførsel?

  • Automatiserte prosesser for innhenting av bilag
  • Tett og personlig oppfølging
  • Konkurransedyktig pris
  • Lang og bred erfaring fra ulike bransjer
  • Råd om blant annet restrukturering, selskapsform og skatt

  Kontakt oss for en uforpliktende samtale dersom du ønsker rådgivning eller har spørsmål om hva vi kan hjelpe deg med.

  Bred erfaring også fra en rekke andre bransjer

  Vi har særlig spisskompetanse på eiendomsselskaper, der flere av våre regnskapsførere har lang erfaring enten som internrevisor og/eller CFO. Utover vårt spesialiserte fokus på holding- og investeringsselskaper, samt brede erfaring innen eiendom, har vi også kunder i en rekke andre bransjer som nyter godt av vår kunnskap og struktur for regnskapssamarbeidet.

  Lurer du på om vi passer for deg? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for å se om vi er en god match.

  Dette hjelper vi deg med

  Finansco Forretningsførsel AS er et autorisert regnskapsførerselskap med ansatte som har lang og bred erfaring fra ulike bransjer.

  Ved hjelp av de smarteste skyløsningene og gode integrasjoner med dine systemer tilbyr vi alle basistjenester innen regnskap, som blant annet:

  • Fakturering
  • Remittering/betaling av regninger og lønnskjøring
  • Utarbeidelse av ligningspapirer
  • Årsregnskap
  • Skattemelding og skatteberegning
  • Aksjonærregisteroppgaver
  • Utarbeidelse av styre- og generalforsamlingsprotokoll

  Hos oss får du i tillegg en proaktiv diskusjonspartner innen økonomi og øvrige spørsmål som er relaterte til din virksomhet, som:

  • Stiftelse av selskap
  • Omdanning
  • Bistand i forbindelse med fisjon eller fusjon

  Kjell Erik Nordby
  «Jeg er trygg på at alle frister overholdes og at jeg får hjelp til all dokumentasjon gjøres riktig. Finansco Forretningsførsel har levert god og trygg service til familien min og meg i mange år.»
  Kjell Erik Nordby
  CEO i Vistin Pharma og eier av KEN Holding AS

  Ofte stilte spørsmål

  Hvordan tar dere betalt?

  Tradisjonelt har man i vår bransje kun tatt betalt pr time, men det er jo ikke da alltid like lett å estimere hva denne kostnaden blir til slutt. Vi har nå forenklet dette ytterligere ved at det er pakkepris/fastpris på en del av de standardoppgavene man trenger, som igjen gjør det mer forutsigbart. Om det periodevis skulle bli behov for arbeid utenfor disse pakkene, prises dette pr time.


  Hvorfor skal man benytte akkurat Finansco Forretningsførsel?

  Mange av våre kunder gjør også investeringer gjennom selskapet sitt, og her ser vi at det er mange regnskapsførere som enten ikke kan denne typen bokføring godt nok eller som bruker uforholdsmessig mange timer på dette arbeidet. Her har vi automatiserte prosesser for innhenting av data og vi er uansett spesialiserte på blant annet denne typen bokføring. I tillegg har vi særlig god kompetanse innenfor flere typer bransjer – som for eksempel eiendom – og kan da bidra på annen type bedriftsrådgivning om nødvendig.


  Er jeg en for liten kunde for dere?

  Det finner man jo fort ut av gjennom en kort prat, men vår kundemasse strekker seg primært fra AS med relativt få bilag til mellomstore bedrifter/AS. De aller fleste av kundene våre trenger normalt sett kun enkel og tradisjonell regnskapsførsel, og da leverer vi det, men så har de i tillegg tryggheten om at de kan spørre oss om andre råd når eller om de plutselig skulle trenge det.

  Kontaktpersoner i Finansco Forretningsførsel

  Frode Hovland

  Frode Hovland

  Daglig Leder og Statsautorisert regnskapsfører

  Frode er en erfaren regnskapsfører med 25 års erfaring særlig innen IT, eiendom og finans, med blant annet 7 år i Colliers – som er et internasjonalt selskap som tilbyr et komplett sett av tjenester innenfor kjøp og salg av eiendom, samt forvaltning av eiendom. Med denne bakgrunnen kan Frode bistå kundene med kompetanse og erfaring fra andre fagfelt også utover regnskapsførsel – om nødvendig.

  Søren Knudsen

  Senior forretningsfører

  Søren er opprinnelig dansk og har en master i revisjon fra Copenhagen Business School (CBS), men flyttet til Norge i 1981 med sin norske kone.

  Søren de siste 25 årene erfaring som leder og CFO for Andvord AS og AndvordGruppen, som er et milliardkonsern med særlig fokus på kapitalforvaltning, eiendomsforvaltning og Private Equity.

  I tillegg til en del av det operative økonomiansvaret har han også hatt ansvaret for skatteoptimalisering og generasjonsskifte, i tillegg til mer tradisjonelt årsoppgjør og skattemeldinger.

  Kontakt oss

   Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.

   Send inn dine kontaktdetaljer om du har noen spørsmål rundt våre tjenester, så vil vi kontakte deg så fort som mulig.   Jeg ønsker mer informasjon om følgende   Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.