Formuesforvaltning

Verdien av den usynlige jobben

Hva er den usynlige jobben en formuesforvalter gjør på vegne av sine kunder, og hvorfor er denne jobben så verdifull? Les mer her.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  I lys av dagens nyhet om at Finanstilsynet har varslet at Jool Markets mister sine konsesjoner, ønsker vi igjen å minne om viktigheten av å gjøre en grundig vurdering før man tar risiko på sine midler – verdien av den usynlige jobben.

  Det å velge egnede plasseringer er en krevende jobb, og mange bør være tjent med å velge profesjonell kompetanse på dette – profesjonell kompetanse hvor du som kunde er i fokus!

  Den usynlige jobben

  Finansco har en rekke ganger påpekt viktigheten av «den usynlige jobben», altså jobben vi gjør med å luke bort det vi vurderer som uegnede investeringer, før vi kommer til kundene våre med investeringsråd.

  Er man tilknyttet en formuesforvalter som Finansco så kan man være sikker på at det ligger en møysommelig prosess bak å finne egnede plasseringer.

  usynlige-jobben_1200x628

  Verdien av å lese våre nyhetsbrev

  Dem av dere som faktisk leser de utsendelsene vi gjør har fått med seg våre råd og tips om investeringer. Her er litt helgelektyre fra hjemmesiden vår, et lite utklipp av relevante og tidligere publiserte innlegg:

  Velg forståelige investeringer og sørg for at dem du kjøper det av har sin inntekt fra deg som oppdragsgiver – ikke fra noen andre!

  {{cta(‘295ba2e7-9e41-4d1e-b326-e231b6ad5e21’)}}

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.