Formuesforvaltning

Hva innebærer et førstegangsmøte med Finansco?

Et førstegangsmøte er kostnadsfritt og uforpliktende. Et førstegangsmøte gir oss muligheten til å bli bedre kjent, kartlegge dine behov og ønsker, og sammen forberede din formuesplan som inneholder en

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Alle våre nåværende kunder har i forkant av kundeforholdet vært på et førstegangsmøte hos oss. Et kartleggingsmøte. Enten i våre lokaler, eller alternativ over telefon eller videosamtale.

  Hva er et førstegangsmøte

  Et førstegangsmøte er et møte hvor vi sammen kartlegger din økonomi, din sparing, dine mål og ønsker. Dette møtet er kostnadsfritt og uforpliktende. Vi har enda til gode å oppleve at noen synes disse møtene er bortkastet. Selv om du i etterkant ikke ønsker å bli kunde hos oss, så vil oversikten over din egen økonomi og formuesplanen som kommer ut av et førstegangsmøte er for mange uansett god kunnskap man tar med seg videre.

  Før møtet

  Forbered deg gjerne ved å lese deg litt opp om Finansco. Du finner mye god og relevant informasjon på vår hjemmeside og Finanscobloggen. Under Finansco i media finner du også mange interessante artikler.

  Dette bør du ta med til møtet:

  • En oversikt over dine gjeldende plasseringer: Finn frem en oversikt over dine gjeldende plasseringer slik at du kan ta det med på møtet (eller send den til oss i forkant). På den måten vil din rådgiver kunne gi deg en spesifikk tilbakemeldinger på dine plasseringer og økonomiske situasjon.
  • BankID: Hvis du har BankID så ta den også med på møtet. Med denne kan vi enkelt få en oversikt over de pensjonsavtaler du har, både fra eksisterende og tidligere arbeidsgiver. Dette vil være nyttig informasjon i møtet og til formuesplanen som du vil få ettersendt av oss.
  • Oversikt over pensjonsavtaler: Om du ikke har BankID så er det nyttg om du tar med deg en oversikt over hvilke pensjonsavtaler du har, både privat sparing og fra nåværende og tidligere arbeidsgivere.

  Stiller man forberedt blir det et bedre møte for begge parter.

  forstegangsmøtet_1200x628

  Selve møtet

  Et førstegangsmøte er en anledning til å bli litt bedre kjent med hverandre. Vi presenterer Finansco og hvilke tjenester vi kan tilby deg. Du forteller litt om din situasjon, og hvilke tanker og ønsker du har om fremtiden. Vi bruker god tid på på denne kartleggingen, slik at vi sammen kommer frem til en felles forståelse av hva dine mål og ønsker.

  Mange er usikre på hva forskjellen er mellom å bruke banken eller en frittstående formuesforvalter. Vi bruker god tid på å forklare og diskutere dette, i tillegg til å se på andre aktører og tjenester i bransjen.

  Formuesplanen

  En formuesplan er et dokument som både kartlegger din nåværende situasjon, dine utfordringer, og dine mål for fremtiden. Formuesplanen vil ta for seg hvilke virkemidler og aktiviteter som skal gjennomføres og følges for å oppnå målene dine og løse utfordringene dine..

  Vi vil diskuterer din formuesplan, og hvilke rammer det er naturlig å sette for denne planen. Det er viktig at vi sammen ser på hvilken risiko du er komfortabel med og hvilken avkastning du ønsker. Men, hovedsakelig fokuserer formuesplanen på å løse de utfordringer du har, som f.eks. skattehensyn eller hensyn til arv/generasjonsskifte. Dette er også en fin måte å sammenligne hvordan du gjør det i dag med hvilke muligheter du har fremover.

  Etter møtet

  Etter dette møtet vil vi sette vi opp en formuesplan basert på den innsikten og informasjonen som kom frem på møtet. Dette vil være en personlig anbefaling spesifikt for deg. I formuesplanen vil også våre kostnader og hva du kan forvente deg av et kundeforhold komme tydelig frem. Denne formuesplanen sender vi så til deg, i tillegg til en oppsummering og presentasjonen som ble brukt under møtet. 

  Oppfølgende møte

  Hvis du ønsker tar vi gjerne et oppfølgende møte. Det er viktig for oss at du føler deg trygg på din beslutning. Ettersom førstegangsmøtet er av mer generell karakter så kan man i et oppfølgende møte bruke tiden på å gjennomgå og justere på anbefalingen. Dette er også et godt tidspunkt å stille oppfølgende spørsmål til hverandre – som igjen sikrer felles forståelse av at formuesplanen er dekkende.

  Det er ingen tidsfrister eller hast med å komme frem til en beslutning. Vi holder oss i bakgrunnen slik at du skal få ro til å områ deg. Ta den tiden du trenger.

  Om du ønsker å snakke med noen eksisterende kunder som referanse så ordner vi det.

  Interessert i et uforpliktende møte med en av våre rådgivere? Klikk på linken under, legg igjen  din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg for å finne et passende møtetidspunkt. 

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.