Formuesforvaltning

Fallende aksjemarked – hva gjør jeg?

Markedet svinger hele tiden. Men hva gjør jeg når markedet faller? Røde dager er en naturlig del av «gamet», og et fallende marked kan være en fordekt kjøpsmulighet.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Markedet svinger hele tiden, og til tider opplever man et fallende aksjemarked.

  Hva gjør jeg når markedet faller?

  Hvordan skal du som langsiktig investor forholde seg til dette?
  Svaret er enkelt.

  Du skal forholde deg helt rolig. Hold deg til planen. Det er nå de planløse agerer på frykt og følelser.

  «Det er når markedsrisikoen føles lav at den faktisk er høy – og omvendt. Dette er det vanskelig for kundene å erkjenne når man står midt i stormen, eller er på en markedstopp.»

  -Christian Kallevig Arnesen, Partner Finansco

  Espen Seidel, Investeringsdirektør, sa under FINANSCOdagen 2018; «Den vanskeligste jobben er å vite når man ikke skal eie aksjer. Selv om aksjemarkedet kan svinge mye, har det en tendens til å stige over tid. Verdiskapning i aksjeselskapene driver aksjekursene opp. Selger man på feil tidspunkt, kan det være vanskelig å komme seg inn i markedet igjen, og man går glipp av den gode realavkastningen aksjemarkedet leverer på sikt».

  Det er nå vi, som din investeringsrådgivere, skal påtvinge deg nødvendig disiplin. Investorlegenden Warren Buffet er sitert på følgende: «The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient». Tålmodighet lønner seg!

  Et fallende marked er en fordekt kjøpsmulighet. For deg som har spart litt «tørt krutt» så er det nå bare å lade kanonene og gjøre seg klar for kjøp!


  Ønsker du å ta en uforpliktende prat om hvordan du skal investere? Hva er den beste strategien når markedet faller – eller stiger?

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.