Forretningsførsel

Hva innebærer forretningsførsel?

Begrepet forretningsførsel brukes ofte i forbindelse med borettslag og sameie, men kan også være en relevant rolle i investeringsselskaper. Les mer her.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Forretningsførsel innebærer de oppgaver som kreves for å administrere en virksomhet. Formålet med forretningsførsel er å påse at virksomheten oppfyller sine mål og forpliktelser.

  Forretningsførsel innebærer blant annet:

  • Rådgivning og beslutninger rundt budsjettering, regnskap og personaladministrasjon
  • Overvåking og vurdering av virksomheten for å påse at den er lønnsom og konkurransedyktig
  • Løse problemstillinger og identifisere muligheter for forbedringer
  • Utvikle og vedlikeholde relasjoner med kunder, leverandører og andre interessenter
  • Sikre at lover og regler blir overholdt

  Les også: 5 grunner til at investeringsselskapet trenger forretningsførsel

  Hva er en forretningsfører?

  En forretningsfører er en person som, på vegne av eieren eller ledelsen, er ansvarlig for løpende forretninger og administrasjon. I tillegg til økonomiske beslutninger og vanlige regnskapstjenester, bistår en forretningsfører med vurderinger og rådgivning ut fra et overordnet blikk på virksomheten. 

  Begrepet forretningsfører brukes ofte i sammenheng med borettslag og sameie, men kan også være en relevant rolle i blant annet investeringsselskaper. 

  Les også: Dette er forskjellen på en forretningsfører og en regnskapsfører

  Forretningsførsel med fokus på optimalisering av driften

  Hos Finansco Forretningsførsel finner du ansatte som har lang og bred erfaring med forretningsførsel innenfor en rekke bransjer. Gjennom effektive digitale løsninger, sørger vi for nødvendige tidsbesparelser og økt fokus på optimalisering av driften. 

  Flere i Finansco Forretningsførsel har lang erfaring med regnskap/revisjon/rådgivning ut mot eiendomsbransjer og i konsernstrukturer hvor eiendom utgjør en betydelig del.

  Vi har lang erfaring med å betjene investeringsselskaper/holdingselskaper, og bistår blant annet med rådgivning ved valg av selskapsform, skatt, forberedelse av generasjonsskifte, plassering av overskuddslikviditet og restrukturering av selskaper. 

  Les mer om Finansco Forretningsførsel og ta kontakt med oss her 

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.