Hvem er Finansco?

Finansco er en formuesforvalter som jobber for formuende kunder – enten private eller holdingselskap. Vi er størst i segmentet mnok 5 - 100, men håndterer også kunder over dette. Våre kunder er både store og små, kjente og mindre kjente.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Finansco ble etablert i 2008, av utbrytere særlig fra bank og andre finansinstitusjoner. Formålet var å løsrive seg fra organisasjoner med fokus på produktsalg til heller å yte omfattende og personlig formuesforvaltning. Det å ha tett oppfølging av våre kunder er således viktig.

  Siden da har selskapet vokst sakte, men sikkert, både i antallet ansatte, antall kunder og midler under rådgivning. Våre ansatte strekker seg fra en alder på 30 år til 75 år, men de fleste er et sted midt imellom.

  Tillit, kontroll og struktur

  Våre kunder er familier og individer som opplever overskuddslikviditet. Midlene våre kunder besitter er betydningsfulle for dem, med det ansvaret og den potensielle friheten det medfører. Alt dette kan virke litt omfattende, tidkrevende og risikabelt å begi seg ut på, uten bistand. Skal man søke denne bistanden eksternt, er det kritisk at man har tillit til formuesforvalteren og selskapet som tar deg imot som klient.

  Gjennom vår møysommelige prosess søker vi å avdekke behov og sparemål, samt identifisere en velfundamentert, transparent og pragmatisk løsning. Gjennom FinanscoProsessen blir løsningen et produkt av kundens behov, preferanser og mål slik at fremtiden kan møtes med en følelse av kontroll og struktur.

  Tidslinjen

  Desember 2008

  Finansco AS etableres. Flytter inn i Karenslyst allé, Skøyen.

  November 2010

  Finansco får konsesjon fra Finanstilsynet til ordreformidling og investeringsrådgivning.

  November 2012

  Finansco får konsesjon fra Finanstilsynet til aktiv forvaltning.

  August 2013

  Finansco Forretningsførsel etableres for regnskapstjenester til våre kunder.

  Sommer 2015

  Finansco inkluderer robotteknologi i kundehåndteringen.

  Februar 2017

  Bransjeorganet Citywire Selector rangerer Finansco sitt forvaltningsteam blandt topp 2% av 1000 forvaltningsteam i Europa.

  Mars 2017

  Det uavhengige ratingbyrået Morningstar gir vår kapitalforvaltning 5 av 5 mulig stjerner.

  August 2017

  Finansco flytter inn i nye lokaler i Drammensveien 123, Skøyen.

  Mai 2018

  Finansco får egen kundeportal, Finansco Online, som gir tilgang til 150.000 fond og som kan handles på rabatterte priser.

  September 2018

  Fusjonerer Finansco Forvaltning AS og Finansco Rådgivning AS, til Finansco AS.

  Januar 2019

  Finansco markerer 10-årsjubileum under årets FINANSCOdagen 2019 med feiring med våre kunder og interessenter på Edderkoppen Scene.

  Foretaksinformasjon

  Kontakt oss

   Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.

   Send inn dine kontaktdetaljer om du har noen spørsmål rundt våre tjenester, så vil vi kontakte deg så fort som mulig.   Jeg ønsker mer informasjon om følgende   Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.