Annet

Vi ønsker Katinka velkommen til oss!

Velkommen til vår nye Markedssjef, Katinka Bakke Nielsen! Katinka har lang erfaring innen digital markedføring, og vi gleder oss til fortsettelsen.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Ny Markedssjef hos Finansco

  Finansco opplever økt etter­spørsel etter våre tjenester, og med dette følger en stadig økende kunde­base. Hverdagen og kommunika­sjonen med våre kunder og inter­essenter foregår mer og mer digitalt.

  Katinka Bakke Nielsen ansatt som ny Markedssjef

  katinka_1200x628_blue-logoVi har gleden av å annonsere Finanscos nyeste ansatt, Katinka Bakke Nielsen, som er ansatt som vår nye Markeds­sjef. Katinka har en solid og bred erfaring innen digital markedsføring og ledelse. Hun kommer til oss fra stillingen som Head of TED (Teknologi, Effektivitet og Data) i mediebyrået Maxus, og før det arbeidet hun som Web Information og Digital Experience Manager hos Volvo Car Norway. I tillegg har hun en omfattende internasjonal bakgrunn med utdannelse og arbeidserfaring fra bl. a. Australia og Asia.

  Vi er veldig glade for at Katinka kommer til oss. Hun er målrettet, erfaren og har et sterkt engasjement for å skape gode digitale kundeopplevelser og -relasjoner.

  I Finansco vil hun  være ansvarlig for vår tilstedeværelse og strategier på alle digitale og tradisjonelle flater, kommunikasjon ut til kunder og leads, samt ha fokus på å gjøre kundereisen så god og enkel som mulig. Stillingen som markedssjef er en nyopprettet stilling og vil være sentral i vår videre utvikling av Finansco. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Katinka som vil bidra til ytterligere vekst hos oss.

  Katinka Bakke Nielsen startet i stillingen i begynnelsen av januar 2018, vi ønsker Katinka hjertelig velkommen til Finansco!

  I Finansco verner vi om vår kjerne­kompetanse. Vi skal tilby best mulig formues­rådgivning for våre kunder. Vi er bevisste på å knytte til oss spesialister med andre kompetanse­områder der vi har behov for dette, både eksternt og internt.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.