Annet

Vi ønsker Anders velkommen!

Vi ønsker Anders Mohn Lian velkommen til Finansco som Head of Compliance & Legal hvor han vil ha særlig fokus på compliance-arbeidet for vår virksomhet

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Vi ønsker Anders Mohn Lian velkommen til Finansco, hvor han nå trer inn i rollen som Head of Compliance & Legal.

  anders_1200x628_2

  Anders Mohn Lian tiltrer nå i rollen som Head of Compliance & Legal i Finansco. Han kommer fra rollen som Head of Compliance og Advokat i Eika Kapitalforvaltning, som er sparebankenes kapitalforvaltningsselskap. Han har vært i Eika Kapitalforvaltning i nesten 6 år. Før dette var han i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen i 8 år og han har vært dommerfullmektig i Fredrikstad Tingrett. Anders har frem til nå hatt rollen som leder av compliance-utvalget i Verdipapirfondenes Forening (VFF) og han er varamedlem i Finansklagenemda.

  I Finansco vil Anders ha særlig fokus på compliance-arbeidet som kreves for vår virksomhet, men vil også være en bidragsyter for videre forretningsutvikling av våre tjenester og, ikke minst, foretakets satsningsområder fremover. Med dette vil Finansco styrke sin internkompetanse, og fortsette å videreutvikle den brede tjenesten formuesforvaltning og vårt fokus på  helhetlig rådgivning og bærekraft.  

  På fritiden trives Anders godt i skog og mark hvor han både sykler og jogger, og han spiller også piano i et venneband. Ellers går det meste av tiden med til familie og to små barn.  

  Vi gleder oss stort over at akkurat Anders nå blir en del av Finansco-laget, og vi ser frem til å gjøre ham bedre kjent blant våre kunder!»

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.