Annet

Svein og Christian har nå vært ansatt hos oss i 10 år – og det er vi stolte av!

I år feirer vi to jubileum her hos Finansco. Både Svein Harry Martinsen og Christian Kallevig Arnesen har 10-årsjubileum hos oss.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  I år feirer vi to jubileum her hos Finansco. Både Svein Harry Martinsen og Christian Kallevig Arnesen har 10-årsjubileum hos oss. Begge to ble ansatt hos Finansco i 2009, Svein i mars 2009 og Christian i august 2009.

  Svein Harry Martinsen

  Headshots-blogg_1000x1000_sveinSvein var en av de første ansettelsene hos Finansco, og har i mesteparten av tiden hatt rollen som Head of Compliance.

  En compliance officer er en slags «andre forsvarslinje» mellom organisasjonens operasjonelle ressurser og en eventuell internrevisjon. En litt mer forståelig beskrivelse er at den omfavner alle aktiviteter som gjennomføres i en organisasjon, med mål om at den opptrer i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. En svært viktig funksjon med andre ord.

  Svein har de beste forutsetninger for å bekle en slik rolle. Han er utdannet Fil. kand/Siviløkonom fra universitetet i Lund, Sverige. Med hoveddelen av sin yrkeskarriere som Senior Vice President og General Manager i DNB og DNB Markets – faktisk over 19 år – ble han ansatt i Finansco våren 2009. Han kom da med massiv erfaring innen kapitalmarkedene, særlig fra obligasjons- og rentesiden. Etter en periode som Senior Formuesforvalter i Finansco gikk han inn i rollen som Head of Compliance.

  Christian Kallevig Arnesen

  CKA Investordagen 2019Christian har gjennom tiåret hatt flere roller i Finansco, men alle innunder rådgivningsavdelingen vår. De siste 4,5 årene har han vært Partner og Senior Formuesforvalter, med et spesielt fokus på forretningsutvikling av rådgivningstjenesten og markedsaktiviteter.

  Med utdannelse innen forretningsutvikling og økonomi, med mastergrad på økonomi og finans fra Edinburgh Business School, var han en ettertraktet kandidat. Siden 2009 har han gått alle gradene internt i selskapet. Han sitter nå i Finansco sin ledergruppe, har både budsjett- og personalansvar, og han har en kundeportefølje til oppfølging. Mediene bruker også ofte Christian som ekspert når de skal skrive sine artikler.

  Christian får skryt fra kunder, og fra tidligere og nåværende kolleger, både på faglig kompetanse og mellommenneskelige egenskaper.

  I en bransje som lever av kundenes tillit er vi stolte av å ha Svein og Christian med på laget. Vi håper på 10 nye gode år med dere som kolleger!

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.