Annet

Vi ønsker Merete Torske velkommen!

Vi kønsker Merete Torske velkommen til Finansco. Hun vil være sentral i våre back office-funksjoner og spesielt med vår nye kundeportal, Finansco Online.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Velkommen til oss, Merete!

  Vi kan nå ønske Merete Torske velkommen til Finansco som vår nyeste ansatte. Hun vil fremover være sentral i våre back office-funksjoner, og da særlig i arbeidet med vår nye kundeportal, Finansco Online.

  merete_1200x628_blue-logo

  Merete kommer fra Höegh Capital Partners, hvor hun har jobbet i nesten 14 år – først som regnskapsfører og deretter de siste 8 årene som Financial Controller. I Höegh har hun det siste året jobbet mye av tiden ved kontorene i London og Guernsey, men ønsket nå en fastere arbeidsbase i Oslo. Hun har tidligere hatt stilling som koordinator i El-Trade og som Data Analyst i Marketing Support.

  Hun har en tung akademisk bakgrunn med en bachelor i matematikk, kjemi, IT og filosofi fra Universitetet i Oslo, en bachelor i økonomi fra Norges Korrespondanse Skole, og senere IT-kandidat ved Folkeuniversitetet i Akershus. Utover å ha en formidabel allsidig og formell bakgrunn, har hun også jobbet det siste året hos Höegh Capital Partners spesifikt med det IT-systemet som Finansco Online er bygget på.

  Vi er stolte av at Merete har valgt å fortsette sin arbeidskarriere hos akkurat oss, for vi vet at det var flere beilere i markedet. Vi ser frem i mot at både vi, og våre kunder, skal bli bedre kjent med henne i tiden som kommer.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.