Annet

Vi ønsker Fredrik Dahl velkommen

Vi har gleder av å introdusere Fredrik Dahl som ny Senior Formuesforvalter. Fredrik vil hovedsakelig jobbe med rådgivning og forvaltning mot egne kunder.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Vi har gleden av å introdusere Fredrik Dahl som ny Senior Formuesforvalter hos oss. Fredrik har en Bachelor fra BI i Nydalen og en MSc in Finance fra University of Strathclyde i Skottland. Tidligere har Fredrik jobbet innen Private Equity i Cubera og aksjemegling i Christiania Securities, og kommer nå til oss etter å ha arbeidet som investeringsrådgiver hos Optimum siden 2015.

  fredrikd_1200x628_blue-logo

  Fredrik vil hovedsakelig jobbe med rådgivning og forvaltning mot egne kunder, samtidig vil han jobbe faglig som en del av Finansco sin investeringskomité og bidra som foredragsholder på våre fremtidige kundeseminarer.

  Hva gleder du deg spesielt til å jobbe med hos Finansco?

  Jeg er svært begeistret for å jobbe i et selskap hvor alle krefter drar i samme retning. Samtidig som vi opplever sterk vekst, fokuserer vi hele tiden på å finne områder hvor vi kan skape merverdi for kundene våre, også utenfor selve porteføljeforvaltningen. Tilbakemeldingene fra kundene mine er at leveransen de nå nå får oppleves som komplett og er et bevis på at vi ikke bare kan konkurrere med de «veletablerte», men levere enda større verdi i en moderne, bærekraftig og transparent innpakning. Slike tilbakemeldinger inspirerer og motiverer sterkt for arbeidet vi gjør fremover.    

  Hva vil gjøre deg unik hos Finansco?

  Jeg opplever at min kombinasjon av teknisk faglig forståelse og kundeforståelse har passet fint inn som en brikke i Finansco-puslespillet. Jeg er glad når jeg både kan hjelpe kunder og samtidig «spille» mine kollegaer gode.  

  Hva ønsker du å fokusere på fremover?

  Samtidig som vi alltid søker å utvikle og forbedre oss, er nivået vårt nå så høyt at tjenestene simpelthen må ut til så mange kunder som mulig. Det er et sterkt behov for en aktør som leverer høykvalitets tjenester samtidig som kundens beste prioriteres foran egen inntekt. Der har vår bransje fortsatt lagt igjen.

  Fokuset blir todelt: utvikling av kvalitet og fortsatt sterk vekst i kundemasse.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.