Annet

Vi ønsker Emil velkommen og tar farvel med Espen

Høsten 2018 markerer en ny æra hos Finansco. Vi har vært så heldige at investorlegenden Emil Bull har takket ja til å nå arbeide på vårt forvalterteam!

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Høsten 2018 markerte slutten på en æra for Finansco. Espen Seidel valgte å sette seg tilbake på skolebenken for å studere investoradferd og forlot beklageligvis Finansco. Men, samtidig gleder vi oss over starten på en ny æra. Vi har vært så heldige at investorlegenden Emil Bull har takket ja til å nå arbeide på vårt forvalterteam!

  Takk for en fantastisk jobb fra alle oss i Finansco!

  Espen Seidel, vår konsernsjef, har lenge gått med en doktorgradsspire inne i seg. Han har lenge ønsket å vende tilbake til skolebenken. Nå, til hans store glede, fikk han plutselig en fantastisk sjanse til å starte et doktorgradstudium. Siden dette sannsynligvis ville være siste sjanse å komme inn på et doktorgradstudium, så var det ikke annet å gjøre enn å kaste seg rundt da sjansen bød seg.

  Vi vil takke Espen for den utrolige jobben han har gjort hos Finansco, siden han ble ansatt i 2012. Espen er en utrolig allsidig mann, og har hatt ansvar over mange roller hos oss. Han har vært hovedansvarlig for forvaltningen av våre fondsporteføljer. Denne oppgaven har de siste årene blitt overtatt av hans forvalter-kollega Kjetil Gregersen. Han har bidratt til den kommersielle utviklingen av Finansco som selskap. Espen var med på implementering og utviklingen av vår robot-teknologi (ja, vi har ansatt en robot som heter «Rob-Bob»). Han har bidratt med markedsføring via digitale flater, og ikke minst har han vært en pådriver i å skaffe Finansco en stabil og kompetent base med ansatte.

  Det står stor respekt av å skulle sette seg tilbake på skolebenken som 47-åring! Han starter nå et 4-års studie som vil kreve 100% fokus av han, og vi er veldig stolte! Espen skal nå forske på investoradferd, som er veldig aktuelt for alle i finans, og særlig for Finansco. Forhåpentligvis vil vi alle nyte godt av hans fremtidige forskning innenfor dette temaet. Vi ønsker ham masse lykke til!

  Velkommen Emil Bull

  Samtidig som vi nå mister et klokt hode, så ansetter vi et nytt ett her i Finansco. Vi har nå ansatt forvalterlegenden Emil Bull. Emil er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen. I tillegg er han autorisert fondsmegler gjennom Norges Fondsmeglingsforbund, og han har tatt en rekke ulike CFA-kurs ved bl.a. Harvard University og Princeton University i USA.

  Emil har siden 1970 arbeidet som finansanalytiker og porteføljeforvalter i flere større selskaper, herunder Storebrand (1970-1986), Alfred Berg (1986-1998) og Pareto Asset Management (1998-2017). Gjennom sin nesten 50 år lange yrkeskarriere har han fokusert spesielt på porteføljeforvaltning, og hans kunnskap og erfaring på dette temaet vil nå komme alle Finansco sine kunder til gode.

  Emil Bull går inn i forvaltningsteamet til Kjetil Gregersen, og blir også mentor i selskapet. Han er spesielt opptatt av fundamentale forhold, og mener det er investors langsiktige deltagelse i aksjemarkedet som gir best risikojustert avkastning.

  Vi gleder oss til å gjøre Emil Bull enda bedre kjent med Finansco sine kunder fremover.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.