Her ville ekspertene investert 100.000 kroner nå

Vår partner og senior formuesforvalter, Christian Kallevig Arnesen, investeringsdirektør i Nordea Robert Næss, og finansnestor Jan Petter Sissener gir sine betraktninger om markedet.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Finansco, ved partner Christian Kallevig Arnesen, har nok en gang vært en del av «ekspertene» som har uttalt seg om plassering i dagens markedssituasjon til VG og og Dine Penger. I tillegg til Arnesen så gir også investeringsdirektør i Nordea Robert Næss, og finansnestor Jan Petter Sissener sine betraktninger om markedet.

  «Kallevig Arnesen mener at det akkurat nå, mens det er stor usikkerhet på børsen, kan være et godt tidspunkt å komme i gang med investeringer.

  – Det er nemlig når «solen skinner, og sjøen er på det roligste,» at negative overraskelser slår markedet hardest, men ironisk nok er det på topp at flest vil investere i aksjemarkedet.»

  LES HELE ARTIKKELEN PÅ VG+/DINE PENGER+ (BAK BETALINGSMUR) >>>

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.