Markedskommentar

Statsbudsjettet 2023

Statsbudsjettet 2023 foreslår endringer i skatter og avgifter som særlig berører næringslivet, med økt arbeidsgiveravgift, skatt på havbruk, vind- og vannkraft - og endringer i beskatningen av oljebransjen.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Statsbudsjettet 2023 foreslår endringer i skatter og avgifter som særlig berører næringslivet, med økt arbeidsgiveravgift, skatt på havbruk, vind- og vannkraft  – og endringer i beskatningen av oljebransjen. Det er også foreslått økning i formueskatt og utbytteskatt.

  RSM Advokatfirma AS, har skrevet mer om hva statsbudsjettet foreslår og hva det medfører: 

  Se video fra RSMs morgenseminar:

  «Statsbudsjettet på 30 minutter»

  Statsbudsjettet kom med en høy regning til næringslivet, i tillegg til blant annet økt formueskatt og utbytteskatt. 10. oktober inviterte RSM til morgenseminar på House Of Oslo og web. Her kan du se videoen fra seminaret:

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.