Forretningsførsel

5 grunner til at investeringsselskapet trenger forretningsførsel

Mange investeringsselskaper velger forretningsfører for å være sikker på at alle frister og regler blir fulgt. Les mer her om dette og andre fordeler.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Mange investeringsselskaper velger forretningsfører for å være sikker på at alle frister, lover og regler blir etterfulgt. Men det er også andre gode grunner til at de aller fleste bør velge å sette bort oppgavene.

  Her har vi listet opp fem av dem: 

  1. Det frigjør tid, som du kan bruke til andre ting.
  2. En god forretningsfører ser problemstillinger og muligheter for forbedringer.
  3. Forberedelser og vurderinger i forbindelse med (fremtidig) generasjonsskifte.
  4. Skatteoptimalisering.
  5. Trygghet.

  Skatteregler endres fort og i det siste ganske ofte i Norge, og nå har også Skatteutvalget levert sin innstilling. Der foreslås det en rekke endringer, deriblant å gjeninnføre arveskatt. En rekke familier bør derfor vurdere å foreta generasjonsskifte i sine holdingselskaper, og velger man en kompetent forretningsfører kan man ofte spare betydelige advokatkostnader.

  Les også: Dette er forskjellene på hva en regnskapsfører og en forretningsfører gir råd om.

  Rådgivning om restrukturering, selskapsformer og mer

  Finansco Forretningsførsel satser særlig på å betjene investeringsselskaper/holdingselskaper, og kan bistå med alt fra restrukturering av selskap, valg av selskapsform og ulike maler og varianter av generasjonsskifte for eierne av investeringsselskaper. 

  Sammen med søsterselskapet og verdipapirforetaket Finansco AS er også Finansco Forretningsførsel godt kompetente på å gi råd om forvaltning av overskuddslikviditet, og kan gi en helhetlig formuesforvaltningstjeneste.

  Les mer om hva forretningsførsel innebærer her.

  Våre kunder setter ofte stor pris på å få levert tjenester innen formuesforvaltning, forretningsførsel, testamente, arv, skatt og kapitalforvaltning under samme tak.  

  Les mer og ta kontakt med oss på vår side om Finansco Forretningsførsel her.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.