Formuesforvaltning

Verdien av langsiktig økonomisk rådgivning med formuesforvalter

Få hjelp og få oversikt. Våre rådgivere har lang erfaring med økonomisk rådgivning, og bistår deg med formuesforvaltning, pensjonsplanlegging og gjeldende skatteregler.

  Vi i Finansco har bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.  Jeg ønsker mer informasjon om følgende  Når du klikker på send inn, gir du Finansco tillatelse til å lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å yte forespurt tjeneste.

  Når badet trenger å pigges opp på nytt, eller det elektriske anlegget i huset krever utskiftning, kontakter de aller fleste av oss eksperter som kan bistå. På samme måte kan det være lurt å henvende seg til dyktige formuesforvaltere når man skal ta økonomiske beslutninger. 

  Veiledning fra en ekspert kan være avgjørende innen økonomi. I denne sammenheng kan en formuesforvalter være nøkkelen og veien til økonomisk sikkerhet. Men hva gjør en formuesforvalter, og hvordan jobber vi i Finansco?

  Hva gjør en økonomisk rådgiver?

  En formuesforvalter er en profesjonell som gir kunder gode råd om økonomien, fra investeringer og sparing til skattehensyn og arv. Målet er hele tiden å hjelpe kundene å oppnå økonomisk vekst og trygghet for sin økonomiske fremtid.

  En av de viktigste egenskapene til en formuesforvalter er å være tilpasningsdyktig i et marked som stadig er i endring. I tillegg til markedet, kan for eksempel personlig livssituasjon, skatteregler og pensjonsregler også forandre seg og kreve at man tenker annerledes.  

  Kjetil Gregersen

  FinanscoProsessen

  I Finansco har vi skapt en prosess hvor vi avdekker behov og sparemål hos kunder, samtidig som vi identifiserer en velfundamentert, transparent og pragmatisk løsning. Med denne måten å jobbe på finner vi en løsning som består av kundens behov, preferanser og mål, slik at fremtiden kan møtes med en følelse av kontroll og struktur.

  Under kan du lese litt om måten vi jobber på:

  1. Avdekke og forstå

  I den første delen av FinanscoProsessen blir vi kjent med kunden ved å identifisere deres økonomiske mål, om det er behov for en spesifikk uttaksplan og om det finnes et forbedringspotensiale i dagens situasjon. 

  Vi ser da samtidig på hensynet til skatt, kundens juridiske sikkerhetsnett i form av fremtidsfullmakt, testamente og lignende, samt mulig effektivisering av regnskapsførsel for AS. Basert på dette lager vi et uforpliktende og kostnadsfritt utkast til en formuesplan.

  2. Kontrollere

  Målet med del to av FinanscoProsessen er å gjennomgå utkastet til formuesplanen, sikre en felles forståelse for innholdet, samt gjøre eventuelle justeringer. 

  Her er det også aktuelt med en nøyere gjennomgang av eventuelle juridiske avtaler, og vi inkluderer flere interne ressurser dersom det er nødvendig. Dette resulterer i en individuelt tilpasset plan og struktur, og et dokument som gir et godt grunnlag for videre beslutning eller sammenligning.

  3. Analysere og implementere

  Det er nå tatt en beslutning om kundeforhold. Formuesplanen implementeres, med de elementer hver enkelt plan har. Det er viktig å analysere markedsklimaet på nytt på dette tidspunktet, før plasseringen gjennomføres. 

  Basert på analysen planlegger vi når og hvordan midlene skal plasseres i markedet. Hvis markedet har endret seg i løpe av perioden, justeres startporteføljen deretter. Vi kan her også vurdere om vi skal dele opp fondskjøpene i flere omganger.

  4. Overvåke og evaluere

  Nå er vi i den siste delen av FinanscoProsessen, der vi følger opp kundens investeringer og tar grep på porteføljenivå om nødvendig. 

  Kunden har alltid tilgang til å følge verdiutviklingen via sin kundeportal i FinanscoOnline, hvor kundedokumenter også kan lastes opp kryptert. Formuesforvalteren følger opp kunden personlig og vedkomne er tilgjengelig for kunden når som helst. Tett oppfølging er viktig for oss. Større endringer i markedet, eller kundens egen livssituasjon, kan føre til viktige justeringer av porteføljen, spareavtaler/uttaksavtaler og eventuelle juridiske dokumenter.

  Les mer om FinanscoProsessen

  Om Finansco

  Finansco ble etablert i 2008, og har ansatte særlig fra bank og andre finansinstitusjoner. Vi ønsker å fortjene tillit av kundene våre, og jobber hver eneste dag med å levere tjenester som gjør at vi får den tilliten.

  Det er et stort ansvar å forvalte familier, privatpersoner og bedrifter sine overskuddsmidler. Med vår transparente måte å jobbe på, våre resultater og forholdet vi har bygd til kundene vi allerede har, er vi sikre på at du gjør et godt valg når du velger Finansco.

  Autoriserte og uavhengige rådgivere

  I det komplekse havet av finansiell rådgivning, er tillit og integritet nøkkelfaktorer. Derfor er Finanscos rådgivere autoriserte. På den måten garanterer vi at rådgiverne har gjennomgått nødvendig opplæring og oppfyller strenge profesjonelle standarder som er satt av relevante regulatoriske organer.

  Å jobbe med en uavhengig formuesforvalter fra Finansco sikrer at du får råd fra en ekspert som ikke bare har den teoretiske kunnskapen, men også den praktiske erfaringen for å veilede deg gjennom dine økonomiske beslutninger. Denne autorisasjonen er også en bekreftelse på at formuesforvalteren forplikter seg til kontinuerlig opplæring, noe som er avgjørende i et stadig skiftende finansmarked.

  Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. 

   Meld deg på vårt nyhetsbrev
   Ved å sende inn gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser.